Oryantiring gününde Türkiye rekoru

Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Şehit Dilay Turan Adına düzenlenen oryantiring organizasyonunda Türkiye rekoru kırıldı. Federasyon Başkanı Doç.Dr.Tekin Çolakoğlu, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Oryantiring gününde Türkiye rekoru
12 Mayıs 2016 Perşembe 08:57

Türkiye Oryantiring Federasyonu Eryaman Göksü Parkı'nda binlerce öğrencinin katıldığı büyük bir şenlik düzenledi. Etimesgul İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'nün ortaklığıyla düzenlenen Şehit Dilay Turan adına düzenlenen Oryantiring gününe 2071 öğrenci katılarak Türkiye rekoru kırıldı.

Federasyon başkanı Doç.Dr.Tekin Çolakoğlu rekor sayıyı tescil ederken, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tugay  Gözüm yapyığı konuşmada,  "Biz çocuklarımızın akademik başarılarının yanında ruhen ve bedenen de sağlıklı olmalarını istiyoruz" dedi.

Şehit Dilay Turan ın annesi Havva hanımın duygu yüklü konuşması da 2071 öğrenciden büyük alkış aldı. Şehitler anısına lokma dökülerek öğrencilere dağıtıldı.

Oryantiring programında Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösteri yaptı. Daha sonrasındna Beden eğitimi öğretmenleri ile öğrenci, öğretmen ve protokol egzersiz yaptı. Organizasyonda büyük keyif yaşayan Beden eğitimi Öğretmeni Murat Köksal eşliğinde öğrenci, öğretmen ve protokol toplu halde egzersiz yaptı. Kukla gösterileriylede keyifli zaman geçiren öğrenciler hem yarıştı hem de eğlendiler.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.