Öğrencilerin TEOG tercihi için bindiği araç devrildi: 1 ölü, 5 yaralı

TEOG tercihi yapmak için okula giden öğrencilerin bindiği patpat adı verilen  tarım aracı devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişide yaralandı.

Öğrencilerin TEOG tercihi için bindiği araç devrildi: 1 ölü, 5 yaralı
17 Temmuz 2017 Pazartesi 14:49

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde patpat adı verilen tarım aracına TEOG tercihi yapmak için eğitim gördüğü Kabalar Ortaokuluna gitmek için öğrenciler bindi. 

Küre'nin Güllüce köyünden Kabalar Ortaokuluna TEOG tercihi yapmak için giden öğrencilerin de bulunduğu Naim Çakal'ın (40)  kullandığı tarım aracı patpat, Kök Mahallesi yakınlarında devrildi. Kazada, TEOG tercihi yapmak için eğitim gördüğü Kabalar Ortaokuluna  gitmek üzere tarım aracına binen 14 yaşındaki Aysel Aksoy hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Nail Çakal ile 14 yaşlarındaki Sinem Karagöz, Nursel Aksoy ve  Ali Aksoy (61), Selma Aksoy (38) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince İnebolu Devlet  Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sinem Karagöz ve Selma Aksoy ilk müdahalenin  ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.