Muş'ta karakola saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

Muş il merkezine bağlı Kızılağaç beldesinde bulunan karakola, PKK'lı teröristlerce roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda bir korucu şehit olurken, 2 korucu yaralandı.

Muş'ta karakola saldırı: 1 şehit,  2 yaralı
15 Haziran 2016 Çarşamba 13:57

Terör örgütü PKK Ramazan ayı dinlemeden saldırılarına haince devam ediyor. Muş'ta buluann Jandarma karakoluna terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda bir korucu şehit olurken, 2 korucu yaralandı. 

Muş il merkezine bağlı Kızılağaç yöresine araçlarla gelen PKK'lı teröristler, bölgede bulunan Jandarma karakoluna, uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıda bulundu. Karakolda görevli bulunan köy korucularıi PKK'lı teröristlere anında karşılık verdi. Teröristler ile korucular arasında çıkan çatışmada, bir korucu şehit olurken,  2 köy korucusu yaralandı.

Saldırıdan sonra bölgeden kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyonlar başlatıldı. Saldırıda yaralalan 2  korucu hemen hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ediyor. 
 


Etiketler; #muşi karakol
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.