Metin Gündoğdu'dan Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Gündoğdu, "Miraç’ın hikmetinin ve manasının tüm insanlığı sarmasını, dünyaya sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini Allah’tan niyaz ederim." dedi.

Metin Gündoğdu'dan Miraç Kandili Mesajı
23 Nisan 2017 Pazar 18:25

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Miraç mucizesi, tüm İslam alemi için bir rahmettir.” dedi.

Gündoğdu’nun mesajı şu şekilde;


Birbirinden kıymetli hikmetlerle dolu bu gecede Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAS) Mekke’deki Mescidi Haram’dan Kudüs’teki Mescidi Aksa’ya, oradan da Allahu Teala’nın huzuruna çıkmıştır. Miraç tüm Müslümanlar ve insanlık için de bir yükseliştir. Rahmet ve lütuflarla dolu bu gecede yüreğimizi, ufkumuzu, aklımızı açarak, miracın ruhunu, manası ve hikmetini en iyi şekilde idrak etmeliyiz. Miraç’ın hikmetinin ve manasının tüm insanlığı sarmasını, dünyaya sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini Allah’tan niyaz ederim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.