Meteorolojiden 5 il için sağanak uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'da sağanak yağışların beklendiği bildirilerek uyarıda bulunuldu.

Meteorolojiden 5 il için sağanak uyarısı
31 Mart 2017 Cuma 15:23

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada bugünden itibaren 2 Nisan Pazar gününe kadar Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli'de sağanak, Adıyaman'da da yer yer kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada, yağışlardan dolayı su baskını, yıldırım çarpması, dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarla ilgililerin tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

Hava sıcaklığının 1-2 derece azalmasının beklendiği, rüzgarların güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesinin tahmin edildiği kaydedildi.

Açıklamada, özellikle Adıyaman'da yer yer kuvvetli sağanak ve sabah saatlerinde sis ile pus beklendiğinden görüş mesafesindeki azalış sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar ile ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.