Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batı kesimlerinde toz taşınımı görüleceği ve bu nedenle trafikte meydana gelebilecek aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı
10 Mart 2017 Cuma 18:59

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batı kesimlerinde  toz taşınımı görüleceği ve bu nedenle trafikte meydana gelebilecek aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batı kesimlerinde görülen toz taşınımının bugün (10.03.2017 Cuma) akşam ve gece saatlerinde Gaziantep, Kilis, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde; yarın (11.03.2017 Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Mardin, Şırnak, Hakkari, Şanlıurfa'nın doğusu, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde etkili olması beklendiği ifadelerine yer verildi

Açıklamada, görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.