Meteoroloji'den 5 ile sağanak ve dolu uyarısı geldi

Meteoroloji'den 5 il için sağanak ve dolu uyarısı geldi. Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için yapılan uyarıda, sağanak ve dolunun oluşturabileceği riskler için vatandaşların önlem alması istendi.

Meteoroloji'den 5 ile sağanak ve dolu uyarısı geldi
21 Mayıs 2017 Pazar 16:48

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için sağanak ve dolu uyarısında bulunuldu. Uyarıda sağanak ve dolunun oluşturabileceği muhtemel risklere karşı vatandaşlar ve yetkililerin önlem alması istendi.

Yarın sabaha kadar Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de aralıklarla sağanağın yanı sıra akşam saatlerinde çok bulutlu hava etkili olacağı belirtildi. Malatya ve Adıyaman'da ise sabah saatlerindeki sağanak öğleden sonra yerini çok bulutlu havaya bırakacak. Bölgede yer yer dolunun da yaşanması bekleniyor.

Bölgede 2 ila 3 derece sıcaklıkların azalacağı ve  rüzgarın güneybatıdan orta kuvvette, yağış öncesinde ve yağış sırasında yer yer kuvvetli esmesi beklendiği belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.