Mardin Kızıltepe'de terör saldırısı: 3 yaralı

Terör örgütü PKK'lı teröristler yine Ramazan ayı dinlemedi ve Mardin'de saldırılar gerçekleştirdi. Kızıltepe ve Nusaybinde gerçekleştirilen hain saldırılarda 1'i hamile 3 kişi yaralandı.

Mardin Kızıltepe'de terör saldırısı: 3 yaralı
04 Temmuz 2016 Pazartesi 13:40

Her türlü değerleri hiçe saydığı gibi dini değerleri de hiçe sayan terör örgütü PKK yine boş durmadı. Dün gece Mardin Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesinde bulunan bir köprüye tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlıpolis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Gerçekleşen terör saldırısında 1'i hamile 3 kişi yaralanırken, yaralılar hemen Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Nusaybin'de karakola saldırı

Mardin'in Nusaybin ilçesi Bagok Dağı girişinde bulunan Gürün Jandarma Karakolu'na hain terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Akşam saat 20.00 sıralarında düzenlenen terör saldırısına karakolda bulunan askerler hemen karşılık verdi. Askerlerin karşılık vermesi üzerine teröristler dağa kaçtı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.