Kurban Bayramı'nda İstanbul hava durumu - Meteoroloji'den açıklama

Kurban Bayramı 1 Eylül'de başlayacak. Peki bayramda İstanbul'un havası nasıl olacak. İşte İstanbulluların merak ettiği sorunun cevabı...

Kurban Bayramı'nda İstanbul hava durumu - Meteoroloji'den açıklama
30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:44

Bayramda İstanbul'un hava durumu ne olacak sorusuna cevap İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden geldi.

Meteoroloji'den elde edilen bilgiye göre, kentte yarın, cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri yağış beklenmezken, sıcaklıklar da 27-28-30-31 derecede seyredecek. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerinde yurt genelinde yağış beklenmiyor.

İstanbul, bayram dönemini sıcaklıklar açısından mevsim normallerinde geçirecek. Rüzgarın, yarın da kuvvetli, bayram günlerinde ise orta ve yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Yurt genelinde bayramın birinci gününden itibaren serin ve yağışlı sistemin kuzeydoğuya doğru hareket ederek etkisini kaybetmesi, hava sıcaklıklarının tekrar artması öngörülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.