Konya Valisi Yakup Canbolat kimdir?

Valiler Kararnamesi 1 Haziran 2016 Resmî Gazetede yayımlandı. Yayımlanan Kararnameye göre eski Hakkari Valisi Yakup Canpolat Konya Valiliği'ne atandı. Peki yeni Konya Valisi Yakup Canpolat kimdir?

Konya Valisi Yakup Canbolat kimdir?
01 Haziran 2016 Çarşamba 11:30

1 Haziran 2016 Tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile  eski Hakkari Valisi Yakup Canpolat, Konya Valiliği'ne atandı. 2014 yılından bu yana Hakkari Valiliği görevini yürüten yeni Konya Valisi Yakup Canpolat kimdir?


Konya Valisi Yakup Canbolat Kimdir?


196 yılında Çorum Alaca'da dünyaya gelen Yakup Canpolat, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduğu yıl Kaymakamlık adayı olarak göreve başlayan Yakup Canpolat, 1995 yılında Durağan Kaymakamlığı'na atandı.

Görev aldığı zaman içerisinde, Cumayeri, Durağan ve Yedisu kaymakamlığı yapa Canpolat, Yozgat Vali yardımcılığı görevinde de bulunmuştur. 2009 ile 2014 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan Canbolat, 2014 yılından bu zamana kadar Hakkari Valisi görevini yürütüyordu.

Yakup Canpolat, 1 Haziran 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Konya Valisi olarak atanmıştır.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
macit - 8 yıl önce
Syn valid Merhaba nasılsın beni hatırladığım hane diyaliz hasta olan bir kadın sizden ev yardımı istemişti sizde arsa alın size yardım edecem dedin ama yardım etmediniz acaba onutunuz mu hane size reyhan bir canlı çiçek vermişti
Avatar
Refik - 7 yıl önce
196 yılında dünyaya geldiği doğrumudur?
Avatar
Onur - 7 yıl önce
Merhaba valim niye tatil etmiyosun