Keçiören Belediyesi kent estetiğinde tasarruf sağlıyor

Keçiören Belediyesi ekonomiye katkı sağlayabilmek için kent estetiği çalışmaları ile birlikte tasarruf da yapıyor.

Keçiören Belediyesi kent estetiğinde tasarruf sağlıyor
02 Ocak 2017 Pazartesi 11:10

Keçiören Belediyesi çalışmalarıyla bir yandan kent estetiğini sağlarken bir yandan da tasarruf sağlamak için ilçede LED aydınlatmaları yaygınlaştırmaya devam ediyor. 

LED aydınlarmaları yüksek oranda enerji tasarrufu sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle tercih eden Keçiören Belediyesi,  Aktepe, Etlik,  Karargahtepe,  Esertepe ve Ufuktepe Mahalle Konaklarında kullandı. Bu çalışma ile mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkıda bulunuluyor.

Konakların yanı sıra yeni yapılan ya da yenileme çalışması yapılan parkların gecede rahatça kullanılabilmesi için LED aydınlatma sistemi kullanıldı. Yüzde 44 enerji tasarrufu sağlayan bu aydınlatma sistemi için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "“LED aydınlatma sayesinde parklarımız daha da aydınlık hale geldi. LED aydınlatmalarımızla mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz." diye konuştu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.