Karabük'te feci kaza : 68 yaralı  

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde iki yolcu otobüsünün çarpışması sonrası aralarında çocuklarında olduğu 68 kişi yaralandı. 

Karabük'te feci kaza : 68 yaralı  
23 Eylül 2016 Cuma 21:23


         Karabük'ün Eskipazar ilçesinde iki yolcu otobüsünün çarpışması sonrası aralarında çocuklarında olduğu 68 kişi yaralandı
Kaza saat 01.30 sırlarında İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan D-100 Karabük - Çankırı Karayolu İsmetpaşa bölgesinde meydana geldi. 

        Samsun'dan Bursa'ya gitmekte olan Naim P. İdaresinde 55 TE 550 plakalı otobüs Eskipazar ilçesine bağlı İsmetpaşa bölgesinde yakıt almak için kavşakta beklediği sırada, plakası alınamayan bir TIR çarparak kaçtı. TIR'ın çarpmasıyla birlikte ana yolda dönen yolcu otobüsüne bu kez İstanbul'dan Tokat istikametine gitmekte olan Ali C. yönetimindeki 81 DB 532 plakalı yolcu otobüsü çarptı. Kazada her iki otobüste aralarında çocuklarında bulunduğu toplam 68 yolcu yaralandı. 

       Kaza sonrası olay yerine UMKE ve çok sayıda ambulans ile AFAD ekipleri sevk edildi. Yolcu otobüslerinde bulunan yaralılardan 7'si Gerede Devlet Hastanesine, 33'ü ise Karabük ve Safranbolu'da bulunan hastanelere sevk edildi. Durumları hafif olan ve hastaneye gitmek istemeyen 28 yolcu ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.