Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu intihar etti

Kahramanmaraş Vali yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, kendi odasında belindeki tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı. Ağır yaralanan Kurtoğlui hastanede tedavi altına alındı.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu intihar etti
17 Mayıs 2016 Salı 14:32

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, makam odasında intihara kalkıştı. Makam odasında başına silah dayanan ve tetiğe basan erhat Kurtoğlu, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Saat 13.30 sıralarında Kahramanmaraş Valiliği'nden bir el silah sesi duyuldu. Silah sesini duyan çevredekiler hemen FErhat Kurtoğl'nun makam odasına gitti. Vali yardımcısı Ferhat Kurtoğlu'nu kanlar içerisinde bulanlar hemen 112 acil ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Necip Fazıl ŞEhir Hastanesine götürülen Vali Yardımcısı, durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

Olay yerine gelen polis hemen soruşturma  başlatırken, olayın gerçekleştiği odada inceleme yaptı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.