Kadın yarbayın sır dolu ölümü

Başına isabet eden bir kurşunla öldüğü belirlenen emekli yarbayın yanında bir silah bulundu.

Kadın yarbayın sır dolu ölümü
06 Eylül 2016 Salı 20:21

İstanbul’daki bir üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan emekli Yarbay Mine Demet Güngör, evinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olay önceki akşam Kadıköy Altunizade’de meydana geldi. Önceki gün eve giden kızı tarafından, bir süre önce kapatılarak eğitim hastanesine dönüştürülen Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) Başhemşire Sağlık Yarbay olarak emekli olan 2 çocuk annesi Mine Demet Güngör, kanlar içinde buldu. Genç kızın çığlıkları üzerine eve koşan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Başına isabet eden bir kurşunla öldüğü tespit edilen emekli yarbayın yanında bir silah bulundu.

Silah, incelenmek üzere laboratuvara gönderildi. İlk incelemede intihar ihtimali ağırlık kazanırken, olayı şüpheli bulan polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Demet Güngör’ün ilişkilerini araştıran polis, eski sevgilisinin kıskançlık nedeniyle emekli yarbayı tehdit ettiği yönünde bilgilere ulaştı. Güngör’ün bu tehditlerden bunalarak intihar ettiğini değerlendiren polis, eski sevgilinin ifadesine başvuracak.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.