İzmir Bornova'daki 1 haftalık su kesintisi vatandaşı çıldırttı

İzmir'in Bornova ilçesinde 1 haftadır su kesintisi olması vatandaşı çileden çıkarttı. Yaşanan bu rezalet sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

İzmir Bornova'daki 1 haftalık su kesintisi vatandaşı çıldırttı
09 Mayıs 2016 Pazartesi 14:14

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen arıza nedeniyle 35 mahalleye 1 haftadır su verilemiyor. Bu durum İzmirli vatandaşı çileden çıkarırken, yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı. İzmir'deki bu durum sosyal medya hesabı Twitter'da en çok konuşulan konulardan birisi oldu. İzmir Bornova İlçesinde arıza nedeniyle 35 mahalleye 1 haftadır su verilemiyor. 

Yaklaşık bir haftadır su verilmeyen İzmir'in Bornova ilçesinde vatandaş büyük bir çile çekiyor. 35 mahallenin suyunun kesik olması sonrası belediye yetkilileri eskiden yıllarda olduğu gibi su tankerleriyle vatandaşa su dağıtmaya çalışıyor. Ancak Bornova'da bulunan vatandaşlar CHP'li belediyeye büyük tepki gösteriyor. Tepki gösteren vatandaşlardan birisi, suyu bidonlarla camiden taşıdıklarını, ancak uzun süredir su olmadığından bu durumun artık zulüm olduğunu ifade etti.

İzmir'in su çilesi hiçbir zaman bitmiyor. Önceki yıllarda içme suyunda arsenik olduğunun söylenmesi büyük infiale yol açmıştı. Ancak bu yaşanan son durum Bornova halkının sabrını taşırdı.  Bornova'ya bir haftadır su verilememesi sosyal medya hesabı twitter da en çok konuşulan konu haline geldi. #MilletceİzmiriAlkışlıyoruz hastag'i ile sosyal medya kullanıcıları İzmir Bornova'da yaşanan bu rezalete tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Özür Diledi

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sosyal medya hesabi twitter üzerinden, yaşanan rezalet ile ilgili açıklamada bulundu. Uzun süren su kesintisi dolayısıyla vatandaştan özür dileyen CHP'li Belediye Başkanı Kocağolu, "Bayraklı-Bornova hattındaki kesinti için, başta annelerimiz olmak üzere hemşehrilerimden özür diliyorum. Gece arıza giderildi, sular verildi" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.