İstanbul Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunu iptal etti!

İstanbul Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenecek resepsiyonun iptal edildiği kaydedildi.

İstanbul Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunu iptal etti!
29 Ağustos 2016 Pazartesi 14:01

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenmesi planlanan resepsiyonu iptal etti. Valilik açıklamasında Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonunun iptal edildiği kaydedildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak; ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir. Bu çerçevede ilimizde yapılacak Zafer Bayramı’nın 94. yılı kutlama programı aşağıda sunulmuştur.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Saat: 09:30
Yer: Taksim Cumhuriyet Anıtı
Törende; İstanbul Valiliği Çelengi, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanlığı Çelengi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çelenkleri sunulacaktır.

TEBRİKLERİN KABULÜ TÖRENİ

Saat: 10:15
Yer: İstanbul Valiliği

ZAFER BAYRAMI 94. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

Saat: 11:00
Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Kutlama Programı öncesinde Şehit ve Gazi ailelerinin katılımları ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu Fuaye alanında kokteyl düzenlenecektir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.