İstanbul'da yaşayanlara uyarı! Haftasonu Lodos geliyor

İstanbullulara uyarı geldi. İGDAŞ, haftasonu İstanbul'da kuvvetli lodos olacağı, vatandaşların tedbirlı olması konusunda uyarıda bulundu.

İstanbul'da yaşayanlara uyarı! Haftasonu Lodos geliyor
20 Kasım 2015 Cuma 22:40

İstanbullulara uyarı geldi.  İGDAŞ, haftasonu İstanbul'da kuvvetli lodos olacağı, vatandaşların tedbirlı olması konusunda uyarıda bulundu.

İstanbul'da haftasonu kuvvetli lodos bekleniyor. İGDAŞ bu konuda açıklama yaparak, İstanbul'da yaşayanlara uyarılarda bulundu. Ayrıca İGDAŞ, haftasonu yaşanacak kuvvetli lodos sonrasında bacalı doğalgaz kullanan kişileri karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı. Vatandaşların doğalgaz bacaları kontrol ettirilmesini ve herhangi bir sızdırmanın olup olmadığı yönünde tespitlerin yapılmasını belirtti. 

İGDAŞ, soba, kombi ve şofben tarzı cihazların yer aldığı ortamlarda uyumanın tehlikeli olacağını belirtirken, vatandaşları bu konularda tedbirli ve bilinçli olmaları konusunda tavsiyede bulundu.

THY 21 seferini iptal etti.

Türk Hava Yolları (THY), 21 Kasım 2015 tarihinde İstanbul'da şiddetli lodos beklenmesinden dolayı 21 seferini iptal ettiğini duyurdu.

THY, 
yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya '444 0 849' numaralı çağrı merkezinden öğrenebileceklerini bildirdi.


Etiketler; #İstanbul
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.