İstanbul'da okullar tatil mi? Meteoroloji'den uyarı

İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 9 Ocak 2017 Pazartesi günü kar yağışı devam edecek mi? İstanbul'da kar tatili ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da okullar tatil mi? Meteoroloji'den uyarı
08 Ocak 2017 Pazar 11:20

İstanbul'da kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da cuma günü başlayan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da bugün gündüz en yüksek sıcaklık -2, hissedilen sıcaklık ise -20 derece olacak.  Peki İstanbul'da okullar tatil olacak mı? 9 Ocak 2017 Pazartesi İstanbul hava durumu ve açıklamalar haberimizde. 

İstanbul'da kar yağışı devam ederken, öğrenciler 'Pazartesi okullar tatil olacak mı?' sorusunun cevabını merakla bekliyor. Okulların tatil olup olmadığına ilişkin henüz Valilikten resmi bir açıklama gelmedi. 

9 Ocak İstanbul Hava Durumu
İstanbul'da pazartesi ve salı günü aralıklarla orta kuvvette kar yağışı devam edecek. İl genelinde gündüz ve gece sıcaklığı oldukça düşük. Meteoroloji uzmanları, kentte kuvvetli buzlanma ve don olayına karşı uyarıyor. 
İstanbul’da kar yağışının 11 Ocak Çarşamba gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürü Ahmet Uçar, şu bilgileri verdi: “Bugün ve pazartesi, çok kuvvetli bir soğuk yaşanacak. İstanbul’da gece sıcaklığı sahil kesimlerinde eksi 5, iç kesimlerde eksi 7 olarak hissedilecek.

"Bu muazzam don ve buzlanmaya sebep olacak. Pazartesi kar yağışı yeniden etkili olacak ve orta şiddette, aralıklarla sürecek. İstanbul için uç değerlerde kabul edilebilecek bir kar yağışı olacak. Gelecek 3 günde İstanbullular sıfırın üstünde artı değerleri göremeyecekler. Çarşamba günü kar yağışı bölgeyi terk edecek’’


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.