İstanbul'da bu yollar 5 gün kapalı olacak

İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Dünya İnsani Zirvesi' nedeniyle bu sabah 07.00'dan itibaren bazı yollar kapatılacağı belirtildi.

İstanbul'da bu yollar 5 gün kapalı olacak
19 Mayıs 2016 Perşembe 10:55

İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Dünya İnsani Zirvesi' nedeniyle bu sabah 07.00'dan itibaren bazı yollar kapatılacağı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 23-24 Mayıs'ta Şişli'deki İstanbul Merkezi'nde yapılacak olan 'Dünya İnsani Zirvesi' için alınacak tedbirler nedeniyle bu sabah 07.00'dan itibaren bazı yollar kapatılacağı belirtildi.


İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar:
  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecektir.
  • Gümüş Caddesi, Harbiye Ordu Evi Işıklardan Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecektir.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecektir.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir.
  • Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesine yönlendirilecektir.
  • 23-24 Mayıs 2016 tarihlerinde Fındıklı Işıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.