İstanbul'da 44 şirkete FETÖ operasyonu

İstanbul2da güvenlik ekipleri sabah saatlerinde 44 farklı şirkete eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 22 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul'da 44 şirkete FETÖ operasyonu
16 Ağustos 2016 Salı 08:51

İstanbul'da emniyet birimleri sabah saatlerinde eş zamanlı olarak 44 şirkete operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 120 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılırken, operasyona çevik kuvvet ekipleride katıldı. FETÖ'ye finans ve destek sapladıkları belirlenen 44 şirketin sahipleri hakkında yakalama kararı bulunuyor.

Beykozda bulunan bir evde ise polisler arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada firari olan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan bir şahsın arandığı belirtililerken, firari şahsın bulunamadığı ifade edildi. Polis operasyon düzenlediği evde incelemelerini sürdürüyor.


Etiketler; #FETÖ operasyonu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.