İŞKUR İş başvurusu sonucu sorgulaması nasıl yapılır?

İŞKUR'a yaptığınız iş başvurularının sonucunu öğrenmek artık çok kolay. E-Devlet üzerinden iş başvurunuzun sonucunu sorgulayarak kolayca öğrenebilirsiniz.

İŞKUR İş başvurusu sonucu sorgulaması nasıl yapılır?
12 Ocak 2016 Salı 10:09

E Devlet hizmetleri hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Artık İŞKUR üzerinden yaptığınız iş başvuruların sonuçlarınıE-Devlet sayesinde görüntüleyebilirsiniz.

Peki E Devlet giriş ile İŞKUR İş başvurusu sonucu sorgulaması nasıl yapılır?

E Devlet giriş ile İŞKUR başvurusu sonucu sorgulaması için öncelikle www.türkiye.gov.tr internet adresine girmeniz gerekiyor. Bu sayfaya girdikten sonra T.C. kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya e devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e-devlet sisteminde bulunan e hizmetler bölümünden "İŞKUR" başlığını bulmalısınız. İŞKUR'un sunduğu hizmetler arasından "İş Başvurusu Sonucu Sorgulama" başlığını seçmelisiniz. İş Başvurusu Sonucu Sorgulama işleminizi bu şekilde kolayca yapabilir ve sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz. E Devlet ile İŞKUR İş Başvurusu Sonucu Sorgulama işlemi yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


www.turkiye.gov.tr/is-basvuru-sonucu-sorgulama

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fethi Demirözü - 8 yıl önce
İş
Avatar
Aslan yatagar - 5 yıl önce
İş kur
Avatar
Tuncay demir - 5 yıl önce
Sonuç ne
Avatar
Deniz - 5 yıl önce
Hep torpil
Avatar
Yasemin Günay - 5 yıl önce
İşkur dan bana iş çiktımı valılıkten
Avatar
Kader polat - 5 yıl önce
Valilikten adım çıktımı
Avatar
Ahmet aydin - 5 yıl önce
Iskur ismim ciktimi
Avatar
Büşra kesim - 5 yıl önce
Bana iş çıktımı