İnternette paylaşım yapan Lise Müdürüne soruşturma

Balıkesir'de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı, Dursunbey Çok Programlı Lisesi müdürü hakkında soruşturma açtı.

İnternette paylaşım yapan Lise Müdürüne soruşturma
09 Ocak 2016 Cumartesi 00:28

Balıkesir'de Dursunbey Çok Programlı Lisesi müdürü A.K.Ö'nün, Doğu'da yaşanan olaylar hakkında yaptığı paylaşımlar büyük tepki topladı. A.K.Ö. sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Doğu'da bulunan öğretmenlerin bölgeden gitmesini eleştirirken, yaptığı diğer paylaşımlar da büyük tepki topladı.

Sosyal paylaşım sitesi kendi hesabından paylaşımlar yapan okul müdürüne tepkiler çığ gibi büyüdü. Geçtiğimiz haftalarda şehit veren ilçede, okul müdürüne tepkiler artarken, tepkiler kısa sürede ülke geneline yayıldı. Bazı öğrencilerin aileleri okula gelip müdüre tepkilerini gösterirken, polis ekipleri ilçede güvenlik önlemlerini arttırdı. Polis ekipleri ve ilçenin ileri gelenleri müdüre tepki göstermek için okul önünde toplanan grubu sakinleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tepkiler sonrasında, okul müdürü A.K.Ö. hakkında idari soruşturma başlatttı. Ayrıca Cumhuriyet Savcılığınında müdür A.K.Ö hakkında adli süreci başlattığı öğrenildi. 3 yıl önce Dursunbey'e tayin edilen  okul müdürünün üç yıl öncesinde  görev yaptığı Manyas'ta da soruşturma geçirdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.