İBB'den öğrencilere karne hediyesi

Öğrenciler Cuma günü karnelerini alarak yarı yıl tatiline çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de başarılı öğrencileri ödüllendireceğini duyurdu.

İBB'den öğrencilere karne hediyesi
18 Ocak 2017 Çarşamba 20:23

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarı yıl tatilinde takdir veya teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencileri ödüllendirecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2010'dan bu yana "Takdir sizden hediye bizden" sloganıyla devam eden "Bir Takdir de Büyükşehirden" projesi ile bu yıl 16 bin öğrenciye karne hediyesi verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere karne hediyelerinin dağıtımı için 20 Ocak Cuma günü saat 10:30’da Güngören Tozkoparan Ortaokulu'nda tören düzenleyecek. Törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de katılacak.

ÖDÜL PROGRAMI TAKDİR VE TEŞEKKÜR ALAN İSTANBULLU ÖĞRENCİLERİ KAPSIYOR

2016 - 2017 yarıyıl tatilinde okul çantası, defter, kalem, silgi, boyama kalemleri ve daha birçok malzemeyi içeren özel tasarım setler 16 bin öğrenciye hediye edilecek.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yarıyıl hediyesi 14 ilçede 71 okulda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ve takdir-teşekkür belgesi alan öğrencileri kapsayacak. 

7 YILDA 150 BİN ÖĞRENCİYE KARNE HEDİYESİ

7 yıldır devam eden proje ile bugüne kadar 100 bini aşkın başarılı öğrenciye karne hediyesi verildi. Karne notları yüksek olan öğrencileri ödüllendirirken, notları daha düşük olan öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmeyi, onları çalışmaya ve başarıya teşvik etmeyi amaçlayan 'Bir Takdir de Büyükşehir'den' projesi kapsamında bu yıl verilecek hediyelerle birlikte yaklaşık bu rakam 150 bine ulaşmış olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanife tetik - 7 yıl önce
Neden gop daki okullarda dagitilmiyor