Hüseyin Başaran vefat etti!

TRT'nin efsane isimlerinden, spor spikeri Hüseyin Başaran Ankara'da vefat etti.

Hüseyin Başaran vefat etti!
27 Aralık 2015 Pazar 19:14

TRT'nin efsane isimlerinden, spor spikeri Hüseyin Başaran Ankara'da vefat etti.

1958 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Hüseyin Başaran, 1984 yılında TRT'de spor spikeri olarak çalışmaya başlamıştı. Uzun yıllar TRT'de çalışan ve emekli olduktan sonra karaciğer nakli olan Başaran, tedavisi sonrasında yeniden rahatsızlandı. 

Rahatsızlığının tekrarlanması üzerine hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın cenazesi yarın Kocatepe Cami'inde kılınacak öğle namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Başaran'ın vefatının ardından meslektaşları Erdoğan Arıkan ve Ersin Düzen, sosyal medya hesabı Twitter'dan üzüntülerini şu sözlerle ifade ettiler:

@erdoganarikan

Türkiye nin en başarılı spor spikerlerinden Hüseyin Başaran'ı kaybettik. Başımız sağolsun

@ersinduzen  

Çocukluğumda, TRT'de sesini dinleyerek futbolu sevmeme vesile olan efsane spikerlerimizden Hüseyin Başaran'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.