Giresun'da korkunç kaza! 1 ölü, 13 yaralı

Giresun'a bağlı Espiye İlçesindei bir yolcu otobüsü, iş makinesine çarptı. Korkunç kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 13 kişi de yaralandı.

Giresun'da korkunç kaza! 1 ölü, 13 yaralı
26 Ocak 2016 Salı 21:43

Giresun Espiye İlçesinde, bir yolcu otobüsünün önündeki greyder iş makinesine  çarptı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Saat 15.00 sıralarında, İstanbul'dan Trabzon'a yolcu taşıyan Kemal Bayraktar yönetimindeki 34 GM 2810 plakalı yolcu otobüsü Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Uluburun Tüneli içerisinde, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait iş makinasına arkadan çarptı.  Tünel içerisinde yaşanan kazada, şoförün oğlu aynı zamanda otobüste muavinlik yapan 21 yaşındaki Ümit Bayraktar yaşamını yitirdi. Otobüste bulunan 13 kişi de çarpmanın etkisiyle yaralanırken, yaralılar Giresun ve çevre ilçelerdeki hastanelere sevkedildi. Yaşanan kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu 3 saat trafiğe kapalı kaldı. 

Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.