Evlilik yaşı değişiyor mu? Bakan Bozdağ'dan açıklama!

Evlilik yaşının değişip değişmediğine ilişkin soru üzerine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi.

Evlilik yaşı değişiyor mu? Bakan Bozdağ'dan açıklama!
08 Eylül 2016 Perşembe 14:32

Evlilik yaşı değişiyor mu? Evlilik yaşı değişiyor iddialarına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan yanıt geldi. CHP'nin soru önergesi üzerine açıklama yapan Bakan Bozdağ, bakanlığında evlenme yaşının değiştirilmesine ilişkin herhangi bir çalışmanın bulunmadığını belirtti.

Hükümetin evlilik yaşını değiştirmeye yönelik çalışması olduğu ve erken evliliği kolaylaştıracağı iddiasına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yanıt geldi. İddiaları yalanlayan Bakan Bozdağ, konuya ilişkin bir çalışma olmadığını açıkladı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun 'Evlilik yaşını değiştirme, erkene alma yahut benzeri bir çalışma olup olmadığını soran' soru önergesini yanıtlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ cevaben "Bakanlığımızda evlenme yaşının değiştirilmesine ilişkin herhangi bir çalışma bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.