Erzincan'da okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Erzincan'a bağlı Tercan ilçesinde okullar 15 Ocak Cuma günü bir gün süreyle tatil edildi.

Erzincan'da okullar tatil mi?
15 Ocak 2016 Cuma 00:46

Yurdun özellikle doğu kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok köy okuluna ulaşım sağlanamıyor. İl içerisinde olumsuz hava koşulları sebebiyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Erzincan Tercan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okulları 15 Ocak Cuma günü bir gün süreyle tatil etti.

Yağış nedeniyle birçok köy yolunun da ulaşıma kapandığı ilçe merkezinde, İl Özel İdare ve karayollarına ait iş makineleri, kar temizleme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erzincan'da havalar nasıl olacak?

Haftayı hafif bulutlu ve sıfırın altında kapacak Erzincan'da yeni hafta karla karışık yağmurla başlayacak. Karın etkisiyle hava sıcaklıklarının da artması bekleniyor.

Erzincan kar tatili

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.