Eğitim Bir-Sen'li Kadınlardan muhteşem şiir dinletisi

Eğitim Bir-Sen Adana Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri, 19 Mayıs 2017 Cuma günü Çukurova Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda şiir programı düzenledi. Programa, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, kadınlar komisyonu ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Eğitim Bir-Sen'li Kadınlardan muhteşem şiir dinletisi
23 Mayıs 2017 Salı 19:50

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Kadın Komisyonu 'Biz Kısık Sesleriz' adlı şiir programı düzenledi. 19 Mayıs 2017 Cuma günü Çukurova Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda düzenlenen programa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu ve Eğitim-Bir-Sen kadınlar komisyonu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir ilginin olduğu 'Biz Kısık Sesleriz' şiir dinletisi coşkulu geçti. Eğitim-Bir-Sen’li kadınlar, duygulu yüreklerinin gür sesiyle izleyenlerin anlamlı bir vakit geçirmesine vesile oldu.

Eğitim Bir-Sen Adana

SEZER: BU TARZ ETKİNLİKLER MÜCADELEMİZİ ANLAMLI KILIYOR

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Tetik tüm katılımcılara teşekkür etti. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ise programda yaptığı konuşmada sendikal mücadelede kadınların da hak ettikleri yeri almalıdır. “Verdiğimiz mücadelede bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyor, programın hazırlanmasında emeği geçen başta Ayşe Tetik hanımefendi olmak üzere tüm kadınlar komisyonu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

15 TEMMUZ VE MESCİD-İ AKSA ŞİİRLERİ AĞLATTI

 Dinletide, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili okunan şiirle, Eğitim-Bir-Sen Kurucu Başkanı merhum M.Akif İNAN’ın Mescidi Aksa şiiri ve Necip Fazıl şiirleri salonda bulunanları duygulandırdı.

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan şiir dinletisinin Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer’in Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Tetik’e çiçek takdimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.