Diyarbakır Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 9 günder devam eden sokağa çıkma yasağı saat 23.00'dan itibaren kaldırıldı.

Diyarbakır Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
10 Aralık 2015 Perşembe 23:30

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015 tarihinde başlayan sokağa çıkma yaşağı gee 23.00'da son buldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 9 gündür devam eden sokağa çıkma yasağının ikinci bir duyuruya kadar kaldırıldığı belirtildi. Diyarbakır Valiliği, vatandaşlarların yasağa hassasiyetle uymasından memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Diyarbakır Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

''İlçemiz merkez mahallelerinde yoğunlaşan BTÖ mensuplarının faaliyetlerine son verilmesi, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temin edilmesi amacı ile ilçemiz Suriçi’nde bulunan toplam 15 mahallemizin 6’sında (Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş) ve Gazi caddesinde 2 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 05.00 itibari ile ikinci bir emre kadar Kaymakamlığımızca sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Bu mahallelerimizde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 10.12.2015 Perşembe günü saat 23.00 itibari ile ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Vatandaşlarımızın kendi can ve mal güvenlikleri için ilan edilen yasağa hassasiyetle uyduğu memnuniyetle gözlemlenmiştir. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.