Dikkat! Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara başta olmak üzere çok sayıda ilde oturan vatandaşlara kar yağışı uyarısında bulundu.

Dikkat! Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı
24 Nisan 2017 Pazartesi 10:04

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını açıkladı. Ankara'nın kuzey ilçeleri yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu olması beklenirken  yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Çanakkale, Bursa, Yalova, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Van çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak olması bekleniyor. Ancak Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde artacak, doğu kesimlerde azalacak ve mevsim normalleri altında seyredecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.