Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay'da toplanan vatandaşları Külliyeye davet etti

Demokrasi nöbetinin son gününde Ankara Kızılay meydanında toplanan binlerce vatandaş Beştepe'ye hareket ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, demokrasi nöbetinde bulunan binlerce vatandaşı Külliyeye davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay'da toplanan vatandaşları Külliyeye davet etti
10 Ağustos 2016 Çarşamba 19:40

Türkiye'nin Başkenti Kızılay'da toplanan binlerce vatandaşa Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı geldi. Başkomutan Erdoğan, demokrasi nöbetinde bulunan ve Kızılay'da toplanan binlerce vatandaşı Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı külliyesine davet etti. 

Kızılayda toplanan binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine Beştepe'ye hareket ediyor. Vatandaşlar otobüs ve metroyla ücretsiz olarak Beştepe'ye gidebilecek.

Saat 22.00 da külliyede halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek canlı yayına bağlanıp " Cumhurbaşkanı'mız kendi evinde vatandaşları ağırlayacak" dedi







 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu milletle ne kadar gurur duyulsa azdır. Allah aziz milletimizi korusun.