Cizre'den bir acı haber daha geldi

Şırnak'ta gün boyu devam eden çatışmalar sonucunda 1 polis daha şehit oldu

Cizre'den bir acı haber daha geldi
31 Ocak 2016 Pazar 20:58

PKK’lı teröristlerle akşam saatlerinde çıkan çatışmada 1 polis daha şehit oldu. Bugün gelen 3.şehit haberi olarak tarafınıza ulaştırılıyor.

Asker ve polisin birlikte yürüttüğü operasyonda Cudi Mahallesinde bugün PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Öğleden sonra 1 polisle birlikte 1 askerin şehit olmasından sonra akşam saatlerinde 1 polisin daha şehit olduğu bilgisi aktarılıyor.

5 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Genelkurmay’dan gelen açıklamaya göre bölgede 5 teröristin öldürüldüğü söylendi.

Bölgede sıcak temasın devam ettiği ve yoğun çatışmaların sürdüğü de gelen haberler arasında. Şırnak Cizre’de uzun süredir devam eden çatışmanın bilançosu kabarıyor. Sadece 1 günde gelen 3 şehit haberi teröre olan laneti de artırmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.