Cinayeti yazdığı kitaptaki gibi işlemiş

Antalya Kirişçiler'deki ormanlık alanda bir ceset bulundu.Şüpheli M.C.'nin yazdıkları kitap olan 'Ölümün nefesi'nde ki gibi cesedi iki kez yaktıklarını söyledi.Cesedin incelemeden sonra 25 yaşındaki Hulusi Gelişken'e ait olduğu tespit edildi. Ölümün nefesi adlı kitabın içeriği haberimizde...

Cinayeti yazdığı kitaptaki gibi işlemiş
04 Ekim 2016 Salı 20:22

Kan donduran bir ölüm cevredeki insanlar tarafından far edildi.Antalya Kirişçiler'deki ormanlık alanda  yürüyüşe çıkanlar kuyudan koku gelmesi üzerine jandarmaya haber verdiandarma ekipleri yapılan incelemeden sonra cesedin kafasından pompalı tüfekle vurulduğunu ve yakıldığını belirledi. 



Cinayeti çözmek için oluşturulan ekip, bu süreçte bölgedeki 48 kamera görüntüsünü inceledi. Teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler İ.C., M.K., M.C. ve T.E'yi gözaltına aldı. 


Şüphelilerden M.C'nin yazdığı 'Ölümün nefesi' adlı kitaptaki gibi cinayeti işlediklerini anlatan şüpleliler, yakalanmamak için cesedi iki kez yaktıklarını kaydetti.
Jandarma ekipleri, M.C.'nin kendi yazdığı ve evinde yaptığı aramada bulunan kitabı da delil torbasına koyarak soruşturma dosyasına ekledi. 4 şüpheli, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Kitabın internet üzerindeki tanıtımında ise şu bilgiler yer aldı: 

"1215 yılının karanlık günlerinde büyük bir adanın ağaçlarla kaplı en uc kısmında yer alan ürpertici ruhban okulunda geçmektedir konu. Amacın rahipler ve din adamlarının yetiştirilmek olduğu yıkık dökük bu okulda, ardı ardına işlenen vahşice cinayetler bütün yüreklere korku salmaktadır. Aleksius ve Louis ismindeki iki genç arkadaşın cinayetleri çözme yolundaki uğraşları zaman zaman hayatlarını tehlikeye soksa da kendilerini talihsiz bir şekilde olayların içinde bulmaları katil olmadıklarını ispatlama yolunda sebep haline gelmektedir. Katillerin kimler olduğunu bulmaya çalıştığınız bu kitabı soluk soluğa okuyacaksınız. Okudukça farkında olmadan 1215 yılını yaşayacak, bu kitaba tutsak olacaksınız."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.