CHP'li Eren Erdem'in fezlekesi Adalet Bakanlığı'na gönderilecek

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Rusya devlet kanalında Türkiye aleyhine konuşan CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında fezleke hazırladı. Erdem hakkında hazırlanan fezlekenin bugün Adalet Bakanlığı'na gönderileceği ifade edildi.

CHP'li Eren Erdem'in fezlekesi Adalet Bakanlığı'na gönderilecek
16 Aralık 2015 Çarşamba 00:52

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Rusya devlet kanalında Türkiye'ye iftira attığı gerekçesiyle CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında fezleke hazırladı.

Rusya devlet televizyonda konuşan CHP Milletvekili Eren Erdem Türkiye'nin DAEŞ terör örgütüne sarin gazı yapımında kullanılan malzemeleri verdiğini iddia ederek, Türkiye'yi suçlamıştı.

Terör örgütü DAEŞ'in sarin gazı kullanarak binlerce kişiyi öldürdüğü biliniyor. CHP'li Eren Erdem, DAEŞ'in sarin gazı bileşenlerinin Türkiye'den aldığı iddiasında bulunmuş ve son zamanlarda Türkiye ile arasında sorun yaşayan Rusya'nın televizyon kanalında bu konu ile ilgili röportaj gerçekleştirmişti.

CHP'li Eren Erdem sosyal medyada kendisi için linç kampanyası oluştuğunu belirterek, ''Evimin adresi paylaşılıyor, ölüm tehditleri alıyorum. Başıma bir şey gelirse sorumlu AKP milletvekilleri ve havuz medyasıdır'' dedi. Verdiği röportajda hükümetin DAEŞ'e sarin gazı verdiğini söylemediğini ifade eden Erdem, DAEŞ'in Avrupa'dan sarin gazı temin ettiğini ve Türkiye üzerinden sevkiyatın yapıldığını söylediğini belirtti.

CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında hazırlanan fezlekenin bugün içerisinde Adalet Bakanlığı'na gönderileceği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah ıslah etsin.