Çanakkale'de deprem oldu

Çanakkale'de deprem oldu. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi depremle ilgili bilgi verdi.

Çanakkale'de deprem oldu
06 Şubat 2017 Pazartesi 09:42

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde gerçekleşen 5,3 büyüklüğündeki depremle ilgili Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi açıklama yaptı. Saat 06.51'de meydana gelen depremin 9,25 kilometre derinlikte olduğu bildirildi.

Depremle ilgili açıklama yapan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise ''Ekiplerimiz depremin meydana geldiği bölgede tarama çalışması yapıyor. Ayvacık kaymakamlığımız ve AFAD ekiplerimiz depremin merkez üssü olan Ayvacık ilçemizde kontrol çalışmalarını sürdürüyorlar. Depremin bu şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun.'' diye konuştu. 

Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.