Bolu'da 5 öğretmen, 6 engelli öğrencisiyle halk oyunu ekibi kurdu

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama merkezi'nde görevli 5 öğretmen, "engelsiz üniversite" etkinliği kapsamında 6 engelli öğrecileriyle halk oyunu ekibi kurdu. 5 öğretmen ve 6 engelli öğrencinin sergilediği Karadeniz Yöresi oyun büyük beğeni topladı.

Bolu'da 5 öğretmen, 6 engelli öğrencisiyle halk oyunu ekibi kurdu
11 Mayıs 2016 Çarşamba 11:45

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde görev yapan 5 öğretmen, 6 engelli öğrencisi ile birlikte halk oyunları ekibi kurdu. Abant İzzet Baysal Üniversite'sinde düzenlenen "Engelsiz Üniversite" kapsamında sahne alan halk oyunu büyük taktir ve beğeni topladı.

Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama merkezinde görevli 5 öğretmenin 6 engelli öğrencisiyle halk oyunu ekibi kurması büyük taktir topladı. Okulda görev yapan öğretmen Tuğba Ulusoy Ercan, önderliğinde Füsun Ceylan, Fatma Ergün, Şeyma Önder ve Serpil Eryılmaz Kaymaz isimli öğretmenler, 6 engelli öğrenci ile kurduğu halk oyununu Engesiz Üniversite etkinliğinde sergiledi. 1 erkek 5 kız engelli öğrencinin bulunduğu ekip, Karadeniz yöresi oyununu oynadı. 5 Öğretmen ve 6 öğrencinin sergilediği Karadeniz oyunu büyük alkış aldı. Öğretmen ve öğrencilerin uyumu dikkat çekti.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bestami Erkoç, 5 öğretmen ve 6 öğrencinin sergilediği oyunu izledi. Halk oyunu ekibini organize eden öğretmen Tuğba Ulusoy Ercan'a teşekkür eden Erkoç, tüm ekibe ve öğretmenlere teşekkür etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan, amaçlarının her zaman öğrencilerinin yanında olduklarını hissettirmek ve onların gelişimine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.