Bodrum'da FETÖ operasyonu, 6 tutuklu

Bodrum merkezli 11 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon gözaltında bulunan zanlılardan 6'sı daha çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bodrum'da FETÖ operasyonu, 6 tutuklu
16 Mart 2017 Perşembe 21:38

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Muğla merkez ile Bodrum ilçesi, İzmir, Manisa, Ankara, Samsun, Kocaeli, Tokat, Isparta, Mersin, Antalya ve Denizli'deki çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltında alınanlardan 6'sının daha ifade işlemleri tamamlandı.

Zanlıların işlemleri sırasında hakkında yakalama kararı bulunan H.S.D. dün polis merkezine gelerek teslim oldu.

FETÖ'nün kapatılan eğitim kurumlarında çalıştıkları ve örgütün haberleşme ağı "ByLock"u kullandıkları belirlenen H.İ, H.S.D, V.K, Z.G, H.G. ve Y.A. sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, Y.K. ise serbest bırakıldı.
Öte yandan, soruşturma kapsamında 13 kişinin daha arandığı bildirildi.


Etiketler; #bodrum #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.