Bebeğini baltayla öldürdü

İzmir'in Kiraz ilçesinde eşinden 1 yıl önce boşanan 37 yaşındaki kadın 9 aylık bebeğini baltayla öldürdü.

Bebeğini baltayla öldürdü
01 Şubat 2016 Pazartesi 18:12

37 yaşındaki kadın geçirdiği cinnet sonrasında 9 aylık oğlunu baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Bugün sabah saatlerinde İzmir’in Kiraz ilçesinde 9 aylık oğlunu baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadının sorgusu sürüyor. Eşinden 1 yıl önce ayrıldığı bilinen Hatice Ç.’nin baltayla birden fazla çocuğunun başına vurarak ezdiği konusundaki araştırmalar devam ediyor.

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadının olaydan sonra yapılan olay yeri araştırmasında 9 aylık bebeğinin başına baltayla çok kez vurulduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra soruşturmanın hızlı bir şekilde başlatıldığı ve kadının ise halâ gözaltında bulunduğu bildirildi. Küçük çocuğun cesedi ise Kiraz Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.