Başbakanlık Cuma namazı genelgesini yayınladı

Başbakan Davutoğlu'nun bugün grup toplantısında açıkladığı Cuma namazına ilişkin genelge Başbakanlık tarafından yayınlandı. Genelge ile işyerleri namaz vaktinde tatile girecek. Düzenlemenin 8 Ocak Cuma gününe yetiştirilmesi bekleniyor.

Başbakanlık Cuma namazı genelgesini yayınladı
05 Ocak 2016 Salı 23:55

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin grup toplantısında açıkladığı Cuma namazına ilişkin genelge Başbakanlık tarafından yayınlandı. 

Cuma namazı için kolaylık sağlanması konulu genelgede, cuma günleri ile öğle tatilinin ibadet hürriyetini engellemeyecek şekilde düzenlenmesine yönelik çalışmanın yapılması üzerine mukabakata varıldığı belirtildi.




Cuma namazı için hazırlanan genelgede kamu çalışanlarının cuma günü mesailerinde düzenlemenin yapılacağı ve çalışanların cuma namazın öncesi öğle iznine çıkıp, namaz bitiminde iş başı yapacağı açıklandı. Genelgenin 8 Ocak Cuma gününe yetişmesi hedefleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Şükür Allah'a bunları da gördük. Ak Parti Hükümetine sonsuz teşekkürler.