Aydın'da rögardan kan fışkırdı vatandaş büyük panik yaşadı

Aydın'ın Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşanan bir olay paniğe neden oldu. Mahallede bulunan bir rögardan kan fışkırdı. Bunu gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Aydın'da rögardan kan fışkırdı vatandaş büyük panik yaşadı
04 Mayıs 2016 Çarşamba 16:06

Aydın'ın Adnan Menderes Mahallesi'nde rögar kapağından fışkıran kan büyük panik yarattı. Bu durumu gören vatandaşlar hemen polise haber verirken, yaşanan olayın tamamen farklı olduğunu belli oldu.

Aydın Adnan Menderes Mahallesi'nde ortaya çıkan görüntü vatandaşlarda korku ve panik yarattı. Mahalle içerisinde tıkanan bir rögardan fışkıran kan vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu. Rögar kapagından kan fışkırdığını gören vatandaşlar hemen polise ve ASKİ yetkililerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonrasında gerçek ortaya çıktı.

Adnan Menderes Mahallesi Çeştepe yolunda bulunan kanalizasyonun tıkanması nedeniyle rögar kapağından kan fışkırmaya başladı. Kanları gören vatandaşlar, durumu polise ve ASKİ ekiplerine bildirdi.

Olay yerine inceleme yapan ekipler, rögardan çıkan kanın, yakınlarda bulunan mezbahadan geldiğini tespit etti.  Durumun anlaşolması ve kanın mezbahadan geldiğini öğrenen vatandaş derin bir nefes aldı. Rögar'in içeriye atılan çöpler nedeniyle tıkandığı ve kanlı suyun bu yüzden fışkırdığı öğrenildi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.