Ankara Valiliğinden Açıklama! 14 Aralık 2018 Cuma Ankara'da okullar tatil mi?

Yarın Ankara'da okullar tatil olacak mı? 14 Aralık 2018 Cuma Ankara'da okullar kar tatili olacak mı? Ankara Valiliği'nden açıklama geldi. İşte detaylar...

Ankara Valiliğinden Açıklama! 14 Aralık 2018 Cuma Ankara'da okullar tatil mi?
13 Aralık 2018 Perşembe 23:55

14 Aralık 2018 Cuma Ankara'da okullar tatil mi? MEB ve Valilik tarafından kar tatili açıklaması yapıldı mı? İşte detaylar...

Ankara 13 Aralık 2018 Perşembe gününe beyazlar içinde uyandı. Doğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerinde kar yağışı akşam saatlerinde etkisini göstermeye devam ediyor.

Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valiliği'nden açıklama geldi. Ankara Valiliği tarafından "Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verilmesine İlişkin Basın Duyurusu" yayımlandı. Söz konusu açıklamada 14 Aralık 2018 Cuma günü öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklendiği ve bu nedenle okulların bir gün sireyle tatil edildiği kaydedildi.

"Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verilmesine İlişkin Basın Duyurusu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre ilimiz genelinde 13 Aralık Perşembe gece yarısından 14 Aralık Cuma günü öğle saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklenmektedir.

Kuvvetli kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 14 Aralık 2018 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.

Kamuda görevli hamile çalışanlar ile engelli çalışanlar da bu tarihte idari izinli sayılacaktır. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.