Ankara su fiyatlarında indirim olacak mı?

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Tuna, Merkezde su fiyatları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve 16 ilçede su fiyatlarında indirim yaptıklarını ifade etti.

Ankara su fiyatlarında indirim olacak mı?
20 Aralık 2017 Çarşamba 15:25

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, A Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte elektrirk su ve doğalgaz faturallarında zam olacak mı merak ediliyor. Mustafa Tuna, 16 ilçede su fiyatlarında indirime gideceklerini ve merkezde de su fiyatlarında indirim yapmak için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. 

Daha Uygun Şartlarda Su Kullanımını Sağlamak İstiyoruz

16 ilçede su fiyatlarında indirim yaptıklarını belirten Tuna, merkezde de indirim çalışması yaptıklarını söyledi. Tuna, "16 ilçede su fiyatlarında indirime gittik. Özellikle mandıradaki fiyatları yarı yarıya indirdik. Merkezdeki su fiyatlarındaki indirim çalışması da devam ediyor. Daha uygun şartlarda su kullanımını sağlamak istiyoruz. Belediye'de belli birimlerde değişiklik yaptık. Bugünden yarına değişim olacak diye birşey yok. Çalışan herkesle çalışabiliriz. Bizde liyakat esastır." dedi.

Ankapark Çalışmaları Devam Ediyor

Yıllardır bitmeyen Ankapark ile ilgili açıklamada bulunan Tuna, "Ankapark ile ilgili 3 firma ile görüşme halindeyiz ama bir firma ile olan görüşmelerde ilerleme sağladık. Nihai olarak netice almadık çalışmalar devam ediyor." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.