Ankara'da toprak kayması korkuttu

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, meydana gelen toprak kayması sonucu şebekeye bağlı su borusu patladı. Oluşan sarsıntı nedeniyle cevre binada oturanlar büyük panik yaşadı.

Ankara'da toprak kayması korkuttu
15 Ocak 2018 Pazartesi 11:12

Ankara'nın Dikmen Caddesi'nde, bir inşaat alanının yakınında bulunan alanda toprak kayması yaşandı. Toprak kayması sonucu kaldırımda kısmi çökme meydana geldi.

Toprak kayması sonucu yer altındaki iki şebekeye bağlı su borusu patladı. Olay paniğe yol açarken, herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Güvenlik cemberine alınan inşaat alanında, belediye ekipleri patlayan su borularının tamiri için çalışma başlattı.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Çatak, evde otururken toprak kayması sonucu oluşan sesi duyduklarını belirterek, "Evin altı zaten boşluktu. Evin bir anda çöktüğünü düşündük. Ondan sonra da sarsıntı oldu. Binamız da aynı şekilde sallandı." diyerek olay anını anlattı. Daha sonra oturanların apartmanı tahliye ettiklerini belirten Çatak, "Biz hemen tüm birimleri aradık. İtfaiyeyi, ambulansı, polisi, zabıtayı aradık. Onlar da geldi. Zaten bizim binanın da altını kazmışlardı. Babam da inşaat işiyle uğraşıyor. Normalde altlarına kazık çakılıp o şekilde yapmalarını söylüyordu. Ama hiçbir şey yapmadılar. Sadece 'Biz dolgusunu sonra yaparız.' deyip bıraktılar. Zaten görünen manzarada bu. Umarım kimseye bir şey olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.