Ankara'da Ramazan boyunca 12 bin kişiye iftar verilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 27 Mayıs'ta başlayacak ramazan ayı boyunca, günde 12 bin kişi olmak üzere toplam 340 bin kişiye iftar verecek. Başkentlilere, 4 çeşit yemek, hurma ve sudan oluşan iftar menüsü ikram edilecek.

Ankara'da Ramazan boyunca 12 bin kişiye iftar verilecek
10 Mayıs 2017 Çarşamba 14:18

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 27 Mayıs'ta başlayacak ramazan ayı boyunca, geleneksel hale getirdiği iftar çadırlarını, bu yıl 9 ayrı noktaya kuracak. Bu dev çadırlarda, günlük 12 bin kişi olmak üzere toplam 340 bin kişiye iftar verilecek. 

İftar çadırlarında, kendi yemekhanesinde hijyenik ortamda hazırlanan menüler ikram edilecek. Hijyenin ön planda tutulduğu iftar çadırlarında, Başkentlilere, 4 çeşit yemek, hurma ve sudan oluşan iftar menüsü ikram edilecek. 

Çadırlar, Seymenler Kent Meydanı, Sincan Kent Meydanı, OSTİM Metro İstasyonu yanı, Altındağ Battalgazi, Altındağ Solfasol, Yahyalar, Mamak, Hüseyingazi ve Gençlik Parkı olmak üzere 9 ayrı noktada kurulacak. Binlerce Başkentli'nin ağırlanacağı çadırlara, yaz sıcakları nedeniyle klimalar, iftar programlarının izlenebilmesi için de televizyonlar yerleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi'nce kurulacak iftar çadırlarının adresleri şöyle:

Seğmenler Kent Meydanı: Ulubey Mah.Selçuk Cad. Siteler İtfaiyesi Karşısı
Sincan Kent Meydanı: Maraşal Fevzi Çakmak Cad. Polatlı 2 Cad. Kent Meydanı
OSTİM Metro İstasyonu Yanı: Alınteri Bulvarı Üzeri
Altındağ Battalgazi: Özkent Akbilek Gençlik Merkezi Yanı Alemdağ Mah. Muhtar Turan (882.) Caddesi
Altındağ Solfasol: Doğu Mah. Hacıbayram Veli Cad. No: 107 
Yahyalar: Yahyalar Camii Karşısı
Mamak: Kusunlar Toki Konutları Zirvekent
Hüseyingazi: Ekin Mah. Bostancık Cad. Rauf Denktaş Parkı İçi
Gençlik Parkı: Cumhuriyet Cad. Kültür Merkezi Girişi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.