Ankara'da korkunç kaza- 2 ölü, 1 yaralı

Ankara'da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve iki çocuğuna özel halk otobüsü çarptı. Kazada otobüsün altında kalan anne ve bir çocuğu hayatını kaybederken, diğer çocuk yaralandı.

Ankara'da korkunç kaza- 2 ölü, 1 yaralı
16 Mart 2017 Perşembe 19:30

Ankara'da trafik canavarı bugün bir anne ve kızının hayatına son verdi.

Etimesgut ilçesi İstasyon Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen anne Zikriye Kaya ve iki çocuğu Filiz ve Ege Kaya'ya, Sincan-Ankara hattında çalışan Tahsin T. idaresindeki 06 BS 6121 plakalı özel halk otobüsü çarptı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan müdahalede, otobüsün altında kalan anne Zikriye Kaya ve kızı Filiz Kaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Ege Kaya yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Durumu öğrenen Zikriye Kaya'nın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE LİNÇ GİRİŞİMİ

Dehşet saçan otobüsün şoförüne öfkeli kalabalık tepki gösterdi. Otobüse taşlı sopalı linç girişimine polis müdahale etti. 

Polis ekipleri ökfeli kalabalığı sakinleştirdikten sonra sürücüyü ifadesini almak üzere Etimesgut Merkez Polis Karakoluna götürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
............ - 7 yıl önce
Yine beyaz halk otobüsü vakası. Birisi artık şu trafik magandalarını yollardan alsın
Avatar
.... - 7 yıl önce
hepsi için geçerli değil bu 2 tarafında canı yandı keşke olmasaydı sonuçta o şoföründe bir ailesi sevenleri var artı çok iyi bir insandı kalbi temiz bir insandı burda yetkilerin de suçu var orası trafiğin akıcı olan bir bölgesi neden bir üst geçit yok yapılmıyor diye sormak ta lazım....