Ankara'da kar yağışı başladı

Ankara'ya yoğun kar yağışı geliyor mu? 19 Ocak Salı Ankara'da hava nasıl olacak? Ülke genelinde etkisini sürdüren kar yağışı Ankara'da ne zaman etkili olacak? 19 Ocak 2016 Salı günü Ankara'da okullar tatil olacak mı?

Ankara'da kar yağışı başladı
19 Ocak 2016 Salı 01:10

Ülkenin genelinde etkisini sürdüren kar yağışı Ankara'da bir türlü etkili olamadı. Gece saatlerinden itibaren kar yağışı hafif şekilde etkisini göstermeye başlarken, akıllara kar yağışı etkisini arttıracak mı? 19 Ocak Salı günü Ankara'da okullar tatil olacak mı? soruları geliyor.  Meteoroloji'nin son tahminlerine göre il merkezi ve ilçelerde havanın çok bulutlu ve ara ara kar yağışlı olması bekleniyor.

Gece başlayan kar yağışı sonrası Ankara'da bazı yerlerde sokaklar beyaza bürünürken, belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarına başladı. Uzmanlar özellikle kar yağışının Ankara'nın kuzeyinde kuvvetli olacağını, yer yer don olaylarının yaşanabileceğini belirtiyor. 19 Ocak Salı günü Ankara'da en düşük sıcaklığın -4 derece olması beklenirken, en yüksek sıcaklığının 0 derece olacağı tahmin ediliyor. 5 günlük hava tahmin raporuna göre Ankara'ya kar yağışının özellikle 21 Ocak Perşembe gününden itibaren yoğun geleceği ve etkisini göstereceği tahmin ediliyor.



Başkent'te kar yağışının gece boyu etkisini  yoğun bir şekilde sürdürmesi dahilinde 19 Ocak Salı günü eğitime ara verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Ankara Valiliğinin kar yağışının devam etmesi halinde açıklama yapması, özellikle öğrenciler ve veliler tarafından merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Başladı ve durdu.