Ankara'da işyerine silahlı saldırı: 6 yaralı

Ankara Altındağ ilçesinde bir grup silahlı saldırgan, işyeri bastı. İşyeri çalışanlarına kurşun yağdıran grup, 6 kişiyi yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Ankara'da işyerine silahlı saldırı: 6 yaralı
22 Nisan 2016 Cuma 15:51

Ankara'nın Altındağ ilçesinden silahlı bir grup saldırgan bir işyerine ateş açtı. Silahlı saldırganların işyerini basarak, çalışanların üzerine kurşun yağdırdı. Olayda 6 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi.

 Ankara Altındağ ilçesi Özalp Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine bir grup silahlı baskın düzenledi. İş yerinde bulunan çalışanların üzerine açılan ateş sonucu 6 kişi yaralandı.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Saldırıda yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastaneye sevkedilirken, polis ekipleri kaçan silahlı saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

İddiaya göre saldırının biribrleriyle rakip iki firma çalışanları arasındaki rekabetten olduğu belirtiliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.