Ankara'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı

Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 20 zanlıdan 12'si gözaltına alındı.

Ankara'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı
05 Mart 2018 Pazartesi 13:30

Terör örgütü DEAŞ'a ilişkin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması çercevesinde haklarında gözaltı kararı verilen 20 şüpheliden 12'si yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda zanlılardan 12'si yakalandı.

Önceden planlandığı kaydedilen operasyonda, diğer 8 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Örgüte eleman kazandırmaya çalıştıkları belirlenen şüphelilerin, yabancı uyruklu oldukları ve çatışma bölgeleriyle irtibatlarının tespit edildiği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.