Ankara Büyükşehir'den ödüllü kamuoyu anketi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'daki sağlıklı yaşam çalışmalarına ilişkin Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatan bir anket düzenliyor. Ankete katılan arasından gerçekleştirilecek çekilişle de 50 kişiye hediyeler verilecek.

Ankara Büyükşehir'den ödüllü kamuoyu anketi
27 Mart 2017 Pazartesi 15:52

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te sağlıklı yaşam adına yapılan çalışmalara ilişkin bilgilerin yer aldığı anketle Başkentlilerin karşısına çıkan Büyükşehir Belediyesi, katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 25 kişiye “usb bellek”, 25 kişiye de “Yeşil Ankara” kitabı hediye edecek.

Ankara’daki yüzlerce değişik alandaki Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerine ilişkin bilgiler sunulan anket çalışmasına, son 7 yılda 140 bini aşkın Başkentli katıldı. Bu kişiler arasında yapılan çekilişle de kitaptan, meyve suyuna, tatilden, çiçeğe kadar pek çok hediyenin dağıtıldığı anket çalışmalarına neredeyse her ay ayrı bir birim faaliyetiyle devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaları gündeme getirdi.

10 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Başkent’te yürüttüğü denetim çalışmalarından, çevre temizliğine kadar pek çok konuda bilgilerin Başkentlilere sunulduğu anket, 10 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Ankete katılanlar arasında yapılacak çekilişle 25 kişiye usb bellek, 25 kişiye de Ankara’nın yeşiline ilişkin eşsiz fotoğrafların yer aldığı eser olan “Yeşil Ankara” isimli kitap hediye edilecek. 

Başkentiler, 10 Nisan Pazartesi gününe kadar Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresinden ankete katılabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.