Afrin Zeytin Dalı Harekatı'na bir destek'de Ankara Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden geldi

Ankara Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Afrin Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askerlerimize destek verdiklerini ve hep onların yanlarında olduklarını hatırlatmak için bir etkinlik düzenlediler.

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'na bir destek'de Ankara Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden geldi
17 Mart 2018 Cumartesi 12:30

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nde görev yapan vatan evlatlarımıza Türkiye'nin dört bir yanından gelen desteklere bir yenisi de Ankara Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinden geldi.

Hergün başarıları, sağlıkları ve varlıkları için dua ettiğimiz Mehmetçiklerimize Ankara Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından hatimler indiridi, Fetih Sureleri okundu. 

Duyarlı öğrencilerin kendi el emekleriyle, göz nurlarıyla, sevgilerinin sıcaklığıyla, dualarıyla örülen atkı ve bereler, Afrin'deki vatan evlatlarına gönderilmek üzere okul idaresine teslim edildi. Ayrıca sevgi ve desteklerini kalemleriyle kağıtlara aktaran güzel yürekli öğrencilerin mektupları da Afrin'deki kahramanlara ulaştırılmak üzere yola çıktı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe Yalniz - 6 yıl önce
MasaAllah ne güzel etkinlikler.
Avatar
Gözüm - 6 yıl önce
Okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri kutluyorum.
Avatar
Esra Sahın - 6 yıl önce
Fatıh Askın müdürüme teşekkür edıyorum.Gurur duyduk.Okulun çıtasını çok yukarılara çıkardı.Emeklerı ıcın tesekkur edıyoruz
Avatar
Mehmet Ali Bağriacik - 6 yıl önce
Helal sizlere
Avatar
Super - 6 yıl önce
Super